1;Bosses Write Checks

Yoyo,

Vi som äger den här bloggen heter Mona och Alexandra och nu tänker vi fan ta tag i den här bloggen och snacka om det som snackas om för lite i bloggvärlden. Like what tänker ni då? Läser ni bloggen så förstår ni.

Alexandra heter jag och är född år 1996. Jag sjunger och dansar på fritiden och har ett väldigt stort intresse för musik och har planer på att studera musik i USA efter 9onde klass. Jag älskar mat, Choklad with a big C, Fota, mona och att leva i nuet, ha kul, omringa sig med människor som gör dig glad. Vi skapade denna bloggen för att skriva om saker som vi inte tycker uppmärksammas så mycket som det borde i bloggvärlden.

 

Mona är mitt namn! Ja e en ganska okomplicerad människa lixom, älskar musik, dans, alexandra, mat, kläder ja mycket. tyvärr kmr då inte bloggen handla om just detta. Men ville ba berätta att ja lixom många andra oxå älskar sånt. Något annat både ja å alexa älskar e ju humor. så om de e nåt ni oxå älskar så ska ni veta att de e nåt denna blogg kmr innehålla mkt av. men som ja tror alexandra skrev, så e de även en rätt så seriös blogg de här. lixom people kom igen! man kan nt ba ignorera de seriösa, kombinera de istället me de roliga så blir allt gött. fred ut.


Kommentarer
Postat av: Devinia Euvel

sv;

Menar du hur man får mellanrum mellan sidomenyn och inläggssidan?

2011-04-05 @ 17:10:00
URL: http://devinia.se
Postat av: Devinia Euvel

Kan göra ett inlägg om det nu på min blogg.

2011-04-05 @ 17:44:39
URL: http://devinia.se
Postat av: Ida Tallhed - [B l o g g d e s i g n]

tack så mycket! =)

2011-04-06 @ 22:44:32
URL: http://idatallhed.se
Postat av: nicolina

Hejsan :) fin blogg!

Kolla in min blogg och gärna kläderna som ja

säljer billigt :)

http://nickita.blogg.se/2011/april/saljer-klader.html#comment

Kram! :)

2011-04-06 @ 22:46:50
URL: http://nickita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0