6;and the truth comes last

Till alla som inte ännu riktigt förstått vad denna blogg här ska innehålla och varför ska vi nu försöka förklara för er ordentligt. Jag (Mona) och Alexandra är två riktigt sköna tjejer som inte vill slösa vår tid på att bara vara vänner! Vi båda vill göra någonting som vi tycker om att göra men som samtidigt gör någon nytta. Alla vet att dagens samhälle inte funkar. Många tänker nu säkert "nej, inte två flickor som ska låtsas kunna en massa och försöka förändra världen!" well, that's not he case!. Hur världen ser ut i dag beror på människorna själva. De flesta är medvetna om åtminstone en liten del av allt som händer runt om i världen, de blir arga, klagar, blir frustrerade och sedan blire stopp. Detta händer om och om igen, men folk vill bara glömma allt, de ignorerar sådant som egentligen borde komma fram, dagens samhälle är rädda för att ta itu med ännu fler problem. Någonting annat är att de känner att de ändå inte kan göra något åt våra världsproblem. Detta får de vuxna ta itu med själva, om de ens skulle kunna göra de.
Man ska aldrig tappa hoppet, om det är människorna på jorden som orsakat en hel del eländen på, så är de bara människorna som kan miska på de. Så som det ligger till just nu, så är ungdomarna idag inte lika utbildade som de var under våra föräldrars generation. Om det skulle fortsätta såhär skulle världen inte leda någonstans. Vi tycker en stor anledning till detta är att dagens ungdomar inte får lägga ner sin tid på sådant som kasnke skulle kunna påverka samhället åt rätt håll. Just nu fördriver de flesta ungdomar sin tid på internet. Vilket inte alls behöver vara dåligt. De läser kända bloggar för att hänga med, om bloggarna/bloggerskorna är snygga och har ball stil eller något annat som sticker ut blir de deras förebilder och ungdomarna börjar att se upp till dessa människor. Vi tycker att det är viktigt me förebilder, de är en sorts motivation som ger oss kraft till att kämpa. Vårat problem här ligger i att de flesta personer som har stor talan, jag kan ge er några exempel här i sverige; kenza, paow, dessie, kissie, hugorosas ja och alla andra lite mindre kända bloggar snackar bara skit. Vad handlar de om egentligen? främst mode och skönhet va? Ja, och det är ett intressant ämne kan jag hålla med om, vi älskar själva också mode, men det har gått så långt att nästan allt bara handlar om detta nuförtiden. Mestadels för tjejerna då.Dessa personer som har så stor talan, borde utnyttja det på ett bättre sätt, eftersom att de vet att de påverkar ungdomarna en hel del med vad de skriver. De kan utnyttja att de har stor talan å gö nåt bra av de genom att skriva å säga mer vettiga saker IBLAND. men olyckligtvis, har människorna nått en punkt då de blivit så själviska att de bara tänker på hur mycket pengar de själva tjänar och inget annat. De bryr sig inte ens om vad de skriver till ungdomarna att läsa. riktigt synd. De skulle förändra så mycket om alla ungdomar bara var medvetna, det finns så mycket de inte känner till, och om allt fler personer blir allt mer medvetna kommer det komma framsteg. Det är vi säkra på. Vi förstår varför ungdomarna inte är informerade, det finns ju ingen källa förutom nyheterna vilket nästan alla tycker är tråkigt som fan. Jag tror ni själva förstått grejen med den här bloggen nu. Någon måste la ta tag i sådant här, och vi vet att ni håller med oss till åtminstone en viss del och med hjälp av er kan vi SPRIDA detta. internet finns för att sprida så hjälp oss nu. de e inte så svårt som ni tror, om var och en av er hjälper lite, då fan ska ni se resultatet. Det är nu eller aldrig. stay with us.
/Mona&Alexandra

Kommentarer
Postat av: vilma

fan va ni e grymma!!

Kissie och Kenza och alla, dom blev ju kända just för att det skriver om sin vardag och om "mode" etc. och jag tror tyvärr inte att dom bloggarna hade haft ens hälften av dom läsarna dom har idag, om dom hade skrivit om sånahär viktiga saker. saker som vi tycker är viktigt, vi smarta välutbildade ungdomar (haha). jag tror de flesta i väran ålder tycker detta är sjukt ointressant. som att kolla på rapport typ. Men det är fanimej jävligt vilktigt och ni får ta och bli den första bloggen med ett jävligt viktigt budskap!!

Så komigen nu girlieeees, börja blogga om dom viktiga grejerna ni snackar om, detta är fanimej ett skitbra koncept!

Lots of love, /V

2011-04-16 @ 21:23:06
URL: http://vilmasfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0